Titel:
Goyas Ghosts
Kategori:
Drama
Längd:
1:49
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Goyas Ghosts:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Goyas Ghosts

Goyas Ghosts (2006)

Goya’s Ghosts är ett färgstarkt och spännande historiskt drama av mästerregissören Milos Forman. I filmen, som utspelar sig i Spanien 1792, får den spanske konstnären Francisco De Goya (Skarsgaard) berätta historien om en grupp människor som är fångade i en tid präglad av politisk oro under den spanska inkvisition. Inkvisitionens mäktiga män hyser betänkligheter mot att Broder Lorenzo (Javier Bardem) får sitt porträtt målat av den kontroversielle konstnären Goya. De låter arrestera konstnärens undersköna musa Ines (Natalie Portman) för kätteri och kastar henne i fängelse. Goya, som har mäktiga förbindelser, gör allt att för att rädda Ines. Den dubble Oscarvinnaren Milos Forman (Gökboet, Amadeus) har skapat en dramatisk och färgsprakande storfilm om kampen för överlevnad under spanska inkvisitionen. Stellan Skarsgaard spelar huvudrollen som Goya, den välrenommerade konstnären som inte minst är känd för sina färgsprakande tavlor från spanska hovet och brutala skildringar av kriget och vardagslivet i Spanien. I framträdande roller ser vi även Natalie Portman, Javier Bardem och Randy Quaid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Goyas Ghosts
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Goyas Ghosts"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar