Titel:
Ond Aning
Originaltitel:
Premonition
Kategori:
Thriller
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2011-06-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Ond Aning:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ond Aning

Ond Aning (2007)

Premonition

Linda Hansons (Sandra Bullock) man omkommer i en våldsam bilolycka. Dagen efter är han på något mystiskt vis åter levande. Men efter ytterligare en natt är han död igen. Det hela upprepas och Linda försöker få hjälp att lösa mysteriet, men alla tror att hon är på gränsen till ett mentalt sammanbrott. Nu står hon ensam inför detta mystiska fenomen och det blir början på ett gåtfullt och dramatiskt skeende där Linda måste navigera mellan två verkligheter. Efterhand går det upp för henne att mysteriet kanske bottnar i en otrohetsaffär och Linda gör allt för att reda ut vad som har hänt för att på så vis försöka förhindra sin makes katastrofala död. Sandra Bullock spelar huvudrollen i denna övernaturliga och gåtfulla thriller vilken liksom Memento och Sjätte sinnet leker övertygande och mästerligt med vår uppfattning av tiden och verkligheten.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ond Aning
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ond Aning"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar