Titel:
The Silent House
Originaltitel:
La Casa Muda
Kategori:
Skräck
Längd:
1:22
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-02-02
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera The Silent House:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Silent House

The Silent House (2010)

La Casa Muda

Laura och hennes far Wilson flyttar in i ett förfallet hus i en liten by. De hinner knappt börja renovera huset innan märkliga ljud börjar höras från övervåningen. Wilson går upp för att undersöka var det kommer ifrån, men kommer inte tillbaka och Laura måste själv söka sig upp genom huset - som visar sig ruva på något fasansfullt… En blodisande och banbrytande skräckfilm, filmad i en enda lång tagning – helt utan klipp. Glöm allt vad Blair With Project och Paranormal Activity heter – detta är skräck på riktigt, i realtid. Filmen baseras på verkliga händelser i och har kritikerrosats på filmfestivaler världen över.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Silent House
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Silent House"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar