Titel:
Doften av Grön Papaya
Originaltitel:
The Scent of Green Papaya
Kategori:
Drama
Längd:
1:39
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2010-11-25
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Doften av Grön Papaya:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Doften av Grön Papaya

Doften av Grön Papaya (1993)

The Scent of Green Papaya

Genom det sena 40-talets Saigon letar sig tioåriga Miu fram för att börja sitt nya arbete som tjänarinna åt en handelsfamilj. I huset som tyngs av gamla sorger tickar livet på med hjälp av de dagliga rutinerna. Det enda som märks av livet utanför deras kvarter är det dova ljudet från bombplan som passerar högt ovanför. Miu lär sig snabbt sina sysslor som fortfarande tio år senare inte har förändrats. Däremot har affärerna försämrats. Och Miu som har växt upp till en vacker kvinna måste börjar arbeta hos en ung pianist som är vän till familjen. Rutinerna och hennes kärlek till dem följer henne och de blir snart ett uttryck för hennes största kärlek av alla — honom.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Doften av Grön Papaya
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Doften av Grön Papaya"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar