Titel:
Four Lions
Kategori:
Komedi
Längd:
1:37
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-04-27
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Four Lions:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Four Lions

Four Lions (2010)

I en brittisk stad har fyra män en hemlig plan. Omar är desillusionerad över hur muslimer behandlas världen över och är fast besluten att bli en soldat. Det här är den mest spännande idé Waj någonsin har hört, och den blir bara bättre eftersom Omar står för tänkandet. Barry är en vit man som konverterat till islam och skulle inse att han gått med i gruppen för att kanalisera sin nihilism... om han hade någon självinsikt överhuvudtaget. Faisal är den fjärde medlemmen. Han kan göra bomber, men kan inte spränga sig själv just nu eftersom hans sjuka pappa har "börjat äta tidningspapper". Istället försöker han träna kråkor att flyga med bomber genom fönster. Det här är vad Omar måste stå ut med.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Four Lions
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Four Lions"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar