Titel:
Lymelife
Kategori:
Komedi
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-03-16
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Lymelife:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Lymelife

Lymelife (2009)

Om trassliga kärleksrelationer mellan två djupt dysfunktionella familjer under slutet av 1970-talet. Filmen kretsar kring en tafatt, känsliga 15-årig pojke, Scott Bartlett, vars familjs liv vänds upp och ner efter ett utbrott av borrelia som drabbar samhället och sprider sjukdomen. Scotts föräldrar - en otrogen arbetsnarkoman till far och en överbeskyddande mor, är på gränsen till en skilsmässa. Scott är kär i sin granne, Adrianna, som verkar vara den enda personen i världen att förstå honom. Adrianna har en lika orolig, mindre välbärgad och tokig familj med en neurotisk mamma, bärande på en inte-så-hemlig kärleksaffär, och en far, Charlie, sakta glida iväg från effekterna av borrelia. Både djupt rolig och djupt rörande, "Lymelife" ser på den första kärleken och familjer i omvandling under en tid av drastiska ekonomiska och kulturella förändringar.?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Lymelife
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Lymelife"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar