Titel:
A Boy Called Hate
Kategori:
Drama
Längd:
1:33
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera A Boy Called Hate:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Boy Called Hate

A Boy Called Hate (1996)

När Steve Hate Bason kommer ut från fängelset efter en serie av stulna bilar möter ingen honom. Steve vet inte vad han skall göra med sitt liv, fortsätta den kriminella banan, och ett garanterat liv i fängelset, eller försöka leva ett normalt liv. Kvällen efter lämnar han sin bostad på sin MC med ett stulet vapen i fickan. Han ser en man som håller på att våldta en flicka. Han går emellan och blir nedslagen och misshandlad av mannen. Steve skjuter mannen till döds. Steve flyr iväg på sin MC. Han möter Cindy och hon får honom att tänka om att det finns en framtid att tro på utan våld och ondska om han bara lägger undan sina vapen för all framtid.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Boy Called Hate
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Boy Called Hate"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar