Titel:
Break a Leg
Kategori:
Komedi
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Break a Leg:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Break a Leg

Break a Leg (2005)

Max Matteo - En antihjälte som sjunker riktigt lågt (John Cassini), är en mycket talangfull karaktärskådespelare i Hollywood, som inte kan få sitt genombrott. Max kommer alltid i andrahand vid all casting när producenterna oftast väljer sina släktingar eller ett större namn. Trots Max ambitioner att komma upp i strålkastarljuset, händer det inget, Max får bildligt talat ta lagen i sina egna händer och slå ut konkurrenterna på sitt eget sätt. Nu spelar Max ett farligt spel, med användandet av sina oortodoxa metoder, och med polisen och med polisen och film-maffian, samt sin mycket framgångsrika och snygga flickväns misstankar, om varför Max plötsligt blir mycket framgångsrik.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Break a Leg
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Break a Leg"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar