Titel:
Carnival Of Wolves
Kategori:
Action
Längd:
1:42
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Carnival Of Wolves:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Carnival Of Wolves

Carnival Of Wolves (1996)

När du har ingenting? som Bob (Mike Norris) som precis blivit sparkad för att han har tagit för mycket betalt av sina kunder, eller Kuroda, en saxofonist (Toshiya Nagasawa) sparkad från alla svarta jazzband bara för att han inte är en ”soul brother”, eller Sergio (Forrest Montgomery), sparkad från AlŽs bar för att han har startat ett bråk där, eller Johnny (Stoney Jackson), en bedragare klädd som en präst som samlar in pengar till sin favoritvälgörenhet nämligen sig själv? ja, då har man heller inget att förlora. Det enda de vill är att uppnå den amerikanska drömmen och för att nå dit inkluderas en plan att råna ett casino ägd av den kinesiska triaden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Carnival Of Wolves
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Carnival Of Wolves"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar