Titel:
Extreme Dating
Kategori:
Komedi
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2004
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Extreme Dating:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Extreme Dating

Extreme Dating (2004)

I denna action-komedi letar fyra tjugoåriga vänner efter den sanna kärleken. Men turen att träffa någon vill inte riktigt infinna sig. Under en skidresa hittar en av vännerna passionen i en vacker tjej som han krockat med i de isiga backarna. De övriga vännerna är övertygade om att olyckan är vad som fick kärleken att spira. De beslutar sig för att vägen till äkta kärlek är ”extreme dating”. De skrider till verket. Efter ett par nästan lyckade försök sätter de in vad de tror är den ultimata planen, en noga genomtänkt och planerad kidnappning som inte kan gå fel. Men de inhyrda kidnapparna visar sig vara före detta brottslingar med en helt egen agenda och allt som var så noga genomtänkt går åt pipan. Vännerna måste nu rädda de tillfångatagna samtidigt som de till varje pris måste hålla sig undan för polisen. Hindren som bara hopar sig och äventyret som bara blir vildare och vildare. Jakten som tar oss till Los Angeles där hemligheterna sakta men säkert börjar se dagens ljus. Kan verkligen ”extreme dating” leda till äkta kärlek?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Extreme Dating
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Extreme Dating"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar