Titel:
Ghost Of James Dean
Originaltitel:
Almost Salinas
Kategori:
Drama
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Ghost Of James Dean:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ghost Of James Dean

Ghost Of James Dean (2002)

Almost Salinas

Spännande och effektfull. En mörk hemlighet väcks till liv. En mörk hemlighet vilar över den lilla staden Cholame, det berömda ställe där James Dean kraschade med sin bil för över fyrtio år sedan. Till staden kommer plötsligt ett gäng glamourösa skådespelare på besök och intar Cholames enda affärsverksamhet, ett matställe som ägs av Max (John Mahoney). Snart blir restaurangens kock (Ian Gomez) och servitris (Virginia Madsen) indragna i de främmande människornas nya, spännande värld. Samtidigt anländer en idningsraporter (Linda Emond) till den lilla staden, för att upptäcka en mörk hemlighet som Max hållit hemlig i över fyrtio år.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ghost Of James Dean
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ghost Of James Dean"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar