Titel:
Grand Avenue
Kategori:
Drama
Längd:
2:43
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Grand Avenue:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Grand Avenue

Grand Avenue (1996)

Robert Redford ger oss i Grand Avenue en gripande och skakande berättelse från dagens skoningslösa Kalifornien. Omgivna av gäng, våld och ett alltid närvarande förflutet försöker en indianfamilj skapa en ny framtid då de tvingats lämna sitt tidigare hem. Familjemedlemmarnas öden vävs samman till en storslagen och mångbottnad väv. En mor som kämpar för familjens överlevnad. En rebellisk tonåring på väg in i gatugängens värld. En far som återfinner dottern han en gång lämnade. Två ungdomar blir förälskade men ett förflutet som binder dem samman kommer för alltid att hålla dem isär. Grand Avenue är en stark berättelse om vänskap, lojalitet och mänsklig styrka som vunnit ett flertal priser och publikens hjärta.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Grand Avenue
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Grand Avenue"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar