Titel:
Hunt For Easy Rider
Originaltitel:
Me and Will
Kategori:
Drama
Längd:
1:26
Utgivningsår:
1998
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Hunt For Easy Rider:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Hunt For Easy Rider

Hunt For Easy Rider (1998)

Me and Will

Jane och Will är två kvinnor som lever på gränsen. I ett hårt Los Angeles dövar de smärtan av traumatiska minnen och uppgivenheten inför framtiden med heroin och sprit. Men när det ser som mest hopplöst ut ändras allt. Efter att ha sett kultfilmen EasyiRider bestämmer de sig för att leta reda på Dennis Hoppers legendariska motorcykel från filmen. Nu börjar en färd genom USA som förändrar deras vänskap och deras liv för alltid. Hunt for Easy Rider är flerfaldigt internationellt prisbelönad, och förutom Sherrie Rose (Unlawful Entry) och Melissa Behr (The Doors) ser vi bland andra Patrick Dempsey (Outbreak, Mobsters) och M. Emmet Walsh (Wild, Wild West, Blade Runner). Dessutom medverkar Keanu Reeves band Dogstar på det bästsäljande soundtracket som sålt för miljoneri USA.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Hunt For Easy Rider
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Hunt For Easy Rider"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar