Titel:
Ivans Xtc
Kategori:
Drama
Längd:
1:28
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Ivans Xtc:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Ivans Xtc

Ivans Xtc (2000)

"Ivans Xtc" är filmen med bl.a. Victoria Silvstedt som skakade Hollywood och avslöjade den nakna sanningen om Hollywood. EN VÄRLD AV GLAMOUR, YTLIGHET, FALSKHET OCH DROGER. Ivan Becker har allt, han har lyckats i Hollywood. I en värld av glamour, ytlighet, falskhet och droger, där framgång endast räknas i summan på ditt bankkonto är Ivan Kung? Han får allt och alla dit han vill. Men Ivan ska snart dö, något som bara han själv vet om... Som filmproducent och filmagent för de största namnen i branschen, kan han systemets alla fallgropar och vet vem han skall undvika att trampa på tårna, för att nå framgång. Men all framgång har ett pris och i Ivans fall kommer det att bli fruktansvärt dyrt... Förutom DANNY HUSTON i huvudrollen som Ivan Becker medverkar PETER (ROBOCOP) WELLER och svenska VICTORIA SILVSTEDT i en av årets mest kontroversiella och omskakande filmer som hyllats av såväl kritiker och publik världen över.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Ivans Xtc
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Ivans Xtc"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar