Titel:
When The Bullet Hits The Bone
Kategori:
Action
Längd:
1:28
Utgivningsår:
1995
Publicerad:
2010-09-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera When The Bullet Hits The Bone:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

When The Bullet Hits The Bone

When The Bullet Hits The Bone (1995)

Dr Jack Davies (Jeff Wincott) har arbetat på en av de värsta akutmottagningarna i Los Angeles i över 13 år. Han har sett de flesta skador som varit relaterade till drog- eller narkotika på mycket nära håll? Detta har gjort honom mycket frustrerad. Han bär på ett hat inombords som inte går att beskriva... En dag på väg hem från akut mottagningen blir han själv ett offer. Jack hamnar i en narkotikauppgörelse och blir vittne till ett mord. Han skall själv avrättas med många skott, men överlever... Efter sin rehabilitering har han bara ett mål... Att göra upp med allt och alla som hanterar narkotika... Han skall utrota alla narkotikasyndikat på deras eget sätt, med Döden? Han blir deras domare och bödel.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  When The Bullet Hits The Bone
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "When The Bullet Hits The Bone"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar