Titel:
I afton Dans
Originaltitel:
Le Bal
Kategori:
Drama
Längd:
1:46
Utgivningsår:
1983
Publicerad:
2011-01-05
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera I afton Dans:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

I afton Dans

I afton Dans (1983)

Le Bal

Platsen är en fransk danssalong där vi slungas in i en tidsresa som spänner över femtio år. Efter starten i Folkfrontens 30-tal hamnar vi i andra världskriget och mellanlandar sedan i majrevolten 1968 för vidare färd mot modern tid. Ombord möter vi en minst sagt brokig skara, men där alla livsöden knyts ihop av samma längtan - att i dansens virvlar finna någon att slå följe med för kvällen, eller genom hela livet. Under resans gång yppas inte ett enda ord. Istället får vi uppleva de politiska och kulturella skiftningarna via musik, mode och dans. I afton dans är en fullständigt unik filmupplevelse och en av Ettore Scolas mest älskade verk.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  I afton Dans
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "I afton Dans"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar