Titel:
Crash Dive
Kategori:
Action
Längd:
1:28
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2010-12-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Crash Dive:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Crash Dive

Crash Dive (1996)

En grupp terrorister tar över en kärnvapenbestyckad ubåt. USS Ulysses besättning blir tagna som gisslan i syfte att eventuellt utplåna stora delar av USA. Genom att skylla på andra makter vill terroristerna starta kärnvapenkrig. James Carter (Mikael Dudikoff) är före detta Navy-Seal. Tillsammans med Lt. Commander Lisa Stark, kallas de in för att bekämpa terroristerna. James Carter är den som vet mest om ubåten. Han har tidigare varit med och byggt den. I kombination med sina specialkunskaper som Navy-Seal (USAs tuffaste kommandostyrka), är han den ende som kan komma in i ubåten och med kraft bekämpa terroristerna. Terroristerna hinner avfyra en robot mot New York och ödelägger stora skyskrapor i city... Nu sker en slug kamp mot klockan... Skall de hinna och kunna stoppa ett blodbad och en kommande världskatastrof.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Crash Dive
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Crash Dive"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar