Titel:
De Frikända
Originaltitel:
The Exonerated
Kategori:
Drama
Längd:
1:30
Utgivningsår:
2005
Publicerad:
2010-12-01
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera De Frikända:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

De Frikända

De Frikända (2005)

The Exonerated

Sunny Jacobs (Susan Sarandon) fälldes och dömdes till döden för ett brott hon inte begått. Sexton år var bara början på det som togs ifrån Sunny Jacobs. Detta är en verklighetsbaserad film som skildrar sex dödsdömda människor som blivit rentvådda och frigivna efter att i åratal levt bakom galler med tyngden aven dödsdom över axlarna. Återigen ställs frågan om dödsstraff och rättssäkerhet på sin spets när var och en av dessa människor berättar sina omskakande historier. Historier om hopp, styrka och förlåtelse som rör upp känslor och fängslar tittaren från början till slut. "The Exonerated" startade som en uppmärksammad och kritiker­rosad pjäs, men har nu alltså blivit film med många skådespelare av dignitet i rollerna, bl.a. Susan Sarandon, Brian Dennehy och Delroy Lindo. Detta tragiska och välspelade drama är baserad på verkliga händelser. Historier du aldrig glömmer.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  De Frikända
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "De Frikända"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar