Titel:
Final Voyage
Kategori:
Action
Längd:
1:35
Utgivningsår:
1999
Publicerad:
2010-12-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Final Voyage:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Final Voyage

Final Voyage (1999)

Kryssningsfartyget USS Britannica är på väg över Atlanten. Fartyget är fullbelagt med förmögna passagerare. De dansar, dricker och njuter av lyxen ombord. Terroristattacken kommer helt oväntat. Terroristerna ledda av Josef (Ice-T), överraskar besättningen och tar passagerarna som gisslan. Terroristerna hotar med att sänka skeppet om man inte uppfyller deras villkor. En enda man luckas komma loss och fly. Aaron Carpenter (Dylan Walsh), en för detta livvakt som ställs inför sin störtsta utmaning någonsin. Skall han lyckas överbemanna och eliminera terroristerna? Det blir en kamp mot terrirsterna på liv och död. Nu gäller det att försöka rädda så många passagerare som möjligt från att slaktas av terroristerna eller drunkna i det iskalla havets vågor.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Final Voyage
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Final Voyage"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar