Titel:
Knatten och Karolina (Svenska)
Originaltitel:
Knerten Gifter Seg (Svensk)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:18
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-03-19
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Knatten och Karolina (Svenska):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Knatten och Karolina (Svenska)

Knatten och Karolina (Svenska) (2010)

Knerten Gifter Seg (Svensk)

Knerten är tillbaka, och denna gången möter han pinnen i sitt liv! Knerten träffar Karoline, en björkkvist av sällan skådat slag. Och det krävs ju en ganska speciell tjej för att få Knerten att tappa fattningen, för som alla vet växer ju inte pinnar som han på träd... Lillebror drömmer om en fin, röd cykel som är bara hans. Mor råkar ut för en olycka. Vesla och Lillebror säljer våfflor för att försöka klara upp ett brott, och storebror Philip får ta ansvar hemma. Förutom allt detta lär sig Knerten att flyga, och Lillebror rymmer hemifrån. Följ med på de spännande äventyren i denna familjefilm om en liten pojke och hans ovanliga vän!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Knatten och Karolina (Svenska)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Knatten och Karolina (Svenska)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar