Titel:
Baader-Meinhof
Originaltitel:
Baader
Kategori:
Drama
Längd:
1:49
Utgivningsår:
2002
Publicerad:
2011-01-10
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Baader-Meinhof:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Baader-Meinhof

Baader-Meinhof (2002)

Baader

BAADER-MEINHOF är den otroliga men sanningsenliga historien om en av historiens våldsammaste terrororganisationer. Röda armé fraktionen, också känd som Baader-Meinhof-gruppen. Andreas Baader är en idealistisk ung man som i sin kamp mot det han anser vara en ödeläggande imperialism inte skyr extrema metoder. Tillsammans med den intellektuella journalisten Ulrike Meinhof styr han med hjärnhand en liten grupp in i allt mer extrema och våldsamma handlingar. Bombattentat, bankrån och politikermord är några av deras metoder på deras revolutionära palett. Mot dem står polisen Kurt Krone som kan sympatisera med deras mål men inte kan skriva under på deras metoder.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Baader-Meinhof
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Baader-Meinhof"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar