Titel:
Battleground - Pacific ocean
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:59
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-12-14
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Battleground - Pacific ocean:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Battleground - Pacific ocean

Battleground - Pacific ocean (2008)

Stilla havet var stridszonen framför alla andra under andra världskriget. I denna omfattande dokumentär demonstreras vikten av de effektiva hangarfartygen, däribland U.S.S Hornet, som gav USA ett obetalbart övertag mot fienden. Ett specialavsnitt ägnas åt ”det tysta kriget” vilket fördes under ytan i torpedförsedda ubåtar, en stridskraft olik de andra kuggarna i maskineriet. Via autentiska filmsekvenser och arkivbilder återges även några av de största och mest kritiska historiska sammandrabbningarna, däribland slaget vid Midway och slaget om Leyte Gulf. En bred skildring av det marina krig som ledde fram till de första atombomberna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Battleground - Pacific ocean
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Battleground - Pacific ocean"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar