Titel:
Battleground - Battle of Britain
Kategori:
Dokumentär
Längd:
2:47
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2010-12-14
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Battleground - Battle of Britain:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Battleground - Battle of Britain

Battleground - Battle of Britain (2008)

I juni 1940 hade Nazityskland redan tagit kontrollen över stora delar av västra Europa och gjorde sig redo för en invasion av England. Tyska Luftwaffe satte in den mest aggressiva flygarsenalen i krigshistorien för en bombräd som skulle få britterna på knä, men Winston Churchills Royal Air Force tänkte inte ge sig utan strid och premiärministern deklarerade att slaget om Storbritannien kunde börja. Denna djupgående dokumentär innehåller intervjuer med stridpiloter från bägge sidor, berättar om de miljontals civila som kämpade för att rädda sina älskade städer och rekonstruerar de djärva försöken att till varje pris stoppa Hitler.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Battleground - Battle of Britain
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Battleground - Battle of Britain"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar