Titel:
MacGruber
Kategori:
Komedi
Längd:
1:26
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2012-05-01
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera MacGruber:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

MacGruber

MacGruber (2010)

Han är en livsfarlig kombination av muskler och hockeyfrilla! När världsfreden står på spel, när terroristerna ligger på lur, när världen behöver en superhjälte med hår som Hillary Clinton… vem kontaktar man då? MacGruber förstås! En krigsmaskin utan vapen som kan få ut ALLT av ett gem. En agent så hemlig att inte ens VI känner till hans förnamn. En man som kvinnor vill vara och som män vill vara tillsammans med ... eller är det tvärtom? Skaparna till Saturday Night Live har sett till att en av historiens roligaste actionhjältar fått nytt liv på bioduken!”MacGruber” är en sanslös komedi där stjärnor som Val Kilmer och Ryan Phillippe övergläns av the one and only: MacGruber!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  MacGruber
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "MacGruber"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar