Titel:
Going the Distance
Kategori:
Komedi
Längd:
1:38
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-05-23
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Going the Distance:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Going the Distance

Going the Distance (2010)

Erin har en torr humor och otyglad ärlighet, men över en öl, en barfrågesport och frukost morgonen därpå, lyckas hon charma Garrett som nyligen blivit singel. Deras attraktion utvecklas till en sommarförälskelse, men som ingen av dem förväntar sig ska hålla när Erin åker tillbaka till San Francisco och Garrett stannar i New York. Men när sex veckors oplanerade utflykter och möten utvecklats till något meningsfullt vill ingen av dem att det ska ta slut. Garrets vänner Box och Dan skämtar om hans fåfänga bantande och tighta relation med mobilen och vill de inte se sin bästa partyvän ge sig in i ett nytt osäkert förhållande.Erins överspända och överbeskyddande gifta syster Corrine försöker hålla sin syster från att ge sig in i ännu ett nytt misslyckat förhållande. Men trots att de befinner sig på skilda sidor om kontinenten, har negativa vänner och släktingar, och hamnar i några oväntade frestelser kan det inte bortse från att de kanske har hittat nåt som liknar kärlek. Och med hjälp av en massa sms, lite telefonsex och sena mobilsamtal kanske de faktiskt kan gå hela vägen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Going the Distance
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Going the Distance"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar