Titel:
Legenden om Ugglornas Rike (Svenska)
Originaltitel:
Legend of the Guardians (Swedish)
Kategori:
Äventyr
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-06-09
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Legenden om Ugglornas Rike (Svenska):

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Legenden om Ugglornas Rike (Svenska)

Legenden om Ugglornas Rike (Svenska) (2010)

Legend of the Guardians (Swedish)

Soren är en ung uggla som är trollbunden av sin fars berättelser om Ga’Hooles väktare, ett gäng av bevingade mytiska krigare som har utkämpat i ett stort slag för att rädda all ugglor från de grymma Pure Ones. Medan Soren drömmer om att en dag få ansluta sig till sina hjältar, hånskrattar hans äldre bror Kludd åt hans längtan och flyger för att stjäla deras fars uppmärksamhet från sin lillebror. Men Kludds avundsjuka har fruktansvärda följder – båda bröderna ramlar ned från sitt hem i trädtopparna, rakt i händerna på Pure Ones. Nu är det upp till Soren, med hjälp av andra unga modiga ugglor, att försöka fly. Tillsammans svävar de över öppna hav och genomtjock dimma för att försöka hitta the Great Tree, hem tillde legendariska Guardians of Ga’hoole. Sorens enda hopp är att vinna över Pure Ones och rädda uggleriket.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Legenden om Ugglornas Rike (Svenska)
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Legenden om Ugglornas Rike (Svenska)"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar