Titel:
La Fidélité
Kategori:
Drama
Längd:
2:39
Utgivningsår:
2000
Publicerad:
2011-01-10
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera La Fidélité:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

La Fidélité

La Fidélité (2000)

I Andrzej Zulawskis mustiga filmatisering av Madame de La Fayettes klassiska succéroman har handlingen flyttats till nutid. Sophie Marceau spelar Clélia, en begåvad ung fotograf som får jobb på en skandaltidning för att bättra dess anseende. I den moraliskt förfallna miljön blir bokförläggaren Clève hennes lufthål och snart har paret gift sig. Så gör Nero entré och plötsligt är inte bara äktenskapet, utan Clélias hela tillvaro hotad. Blixtförälskad i den unge brottsfotografen dras hon in i ett erotiskt laddat äventyr där hämndlystna organsmugglare och våldsamma bordellägare lurar bakom varje hörn.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  La Fidélité
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "La Fidélité"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar