Titel:
Phantom Punch
Kategori:
Drama
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Phantom Punch:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Phantom Punch

Phantom Punch (2008)

Filmen sträcker sig från 1950 till Listons alltför tidiga död under mystiska omständigheter 1970. Vi får följa honom från det att han upptäcktes av en präst på Missouris statsfängelse tills han knockades av Cassius Clays berömda fantomslag, "phantom punch", som tillfälligt satte stopp för hans boxningskarriär.I "Phantom Punch" får vi följa både Listons segrar och tragedier, som att han utsattes för rasism och hade problem med både maffian och polisen. Även hans privatliv skildras med hans relationer till sin fru, manager och älskarinna. "Phantom Punch" skildrar såväl livet i fattigdom och i fängelset som världsmästaren Sonny Liston, och ger en övertygande bild av mannen bakom rubrikerna.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Phantom Punch
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Phantom Punch"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar