Titel:
The Stone Angel
Kategori:
Drama
Längd:
1:50
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-02-01
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera The Stone Angel:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Stone Angel

The Stone Angel (2007)

Att bli gammal är inget för veklingar! Den klipska men argsinta och enormt stolta Hagar Shipley (Burstyn) rymmer hemifrån när hennes son Marvin och hans fru Doris försöker få in henne på ålderdomshem. Hon ger sig ut på en resa för att försöka göra upp med sitt tumultartade förflutna. Hagars ålder tar ut sin rätt och hon får svårt att skilja mellan då och nu. Vi lär känna henne när hon som passionerad och upprorisk kvinna står brud i en stad långt ute på vischan. Där gifter hon sig med "fel sort" och hennes far tar avstånd från henne. Hagar minns ett övergivet hus nära havet och gör allt för att ta sig till den trygga tillvaron där. Samtidigt kan hon inte låta bli att tänka på alla förvecklingar och besvikelser hon varit med om i sitt brokiga liv. Hennes tankar växlar mellan dåtid och nutid och vi får följa med och uppleva alla de intensiva stunder, hemliga passioner och ansikten från förr som varit avgörande för hennes liv.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Stone Angel
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Stone Angel"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar