Titel:
För Kärleken
Kategori:
Drama
Längd:
1:32
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-07-12
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera För Kärleken:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

För Kärleken

För Kärleken (2010)

För Kärleken är berättelsen där vi följer fem personer under en vanlig dag och i slutet korsas deras vägar i ett våldsamt livsavgörande ögonblick. Karin och Moses är det unga paret med ekonomiska problem, Bosse en programledare som får sparken, Håkan en försupen skådespelare och Francis en immigrant som hankar sig fram för familjen i hemlandet. För Kärleken är ett explosivt ödesflätande drama om varaktiga mänskliga frågor som liv och död, överlevnad, familj, mod och själviskhet. I rollerna ser vi bla Tuva Novotny, Peter Gardiner, Ulf Brunnberg, Stefan Sauk, och världsstjärnan Danny Glover känd från Dödligt vapen filmerna, Purpurfägen och 2012.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  För Kärleken
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "För Kärleken"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar