Titel:
Letters to Juliet
Kategori:
Romantik
Längd:
1:40
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-08-16
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Letters to Juliet:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Letters to Juliet

Letters to Juliet (2010)

Tror du på den sanna kärleken? Sophie är på semester med sin italienska pojkvän i Verona - Romeo och Julias hemstad - när hon hittar ett dammigt kärleksbrev skrivet för 50 år sedan! Besatt av tanken på denna ultimata love-story beger hon sig ut på ett riktigt äventyr för att återförena paret och rädda kärleken från det förflutna - och kanske även upptäcka framtidens? Förtrollande Amanda Seyfried från Mamma-Mia! strålar i kapp med Medelhavssolen i årets mest romantiska film! Som hennes fästman ser vi snyggingen Gael Garcia-Bernal, medan Vanessa Redgrave och Franco Nero, som även är ett par på riktigt, kanske får varandra till slut...?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Letters to Juliet
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Letters to Juliet"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar