Titel:
Happy Tears
Kategori:
Drama
Längd:
1:31
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-01-17
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Happy Tears:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Happy Tears

Happy Tears (2010)

Jayne och Laura är två systrar som tyngda av dåligt samvete för sin gamle Alzheimers-sjuke far Joe återvänder till sitt barndomshem. Utåt sett verkar allt vara som vanligt, Joe är på gott humör och har dessutom skaffat sig en ny flickvän i "sköterskan", den sexiga och skamlösa strippan Shelly (Ellen Barkin) som är övertygad om att Joe grävt ned en skatt i husets trädgård. Laura ser dock tecken på att Joes tillstånd blivit värre och vill att han ska få vård på heltid, men Jayne tycker att hon överdriver. Det resulterar snart i ett oundvikligt ställningskrig mellan systrarna. Det tar en ny vändning när de tvingas konfrontera gamla minnen som ingen i familjen självmant vill börja nysta i och som nu brutalt river upp nya sår.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Happy Tears
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Happy Tears"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar