Titel:
Den Fördömde Del 1
Kategori:
Thriller
Längd:
1:29
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-02-16
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Den Fördömde Del 1:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den Fördömde Del 1

Den Fördömde Del 1 (2010)

Sextonårige Roger är försvunnen. Rymt till Stockholm, tror Västeråspolisen. Men så hitter man Roger i ett kärr norr om stan. Med hjärtat utskuret ur kroppen. Sebastian Bergman (Rolf Lassgård), psykolog och expert på gärningsmannaprofilering, har dragit sig tillbaka från allt arbete sedan han drabbades av en personlig tragedi. Det enda han ägnat sig åt på senare år med någon större energi är sitt sexmissbruk. Av en tillfällighet hamnar Sebastian mitt i utredningen, tillsammans med sin gamle kollega Torkel Höglund (Tomas Laustiola) och hans grupp från Riksmordskommissionen. Alla ledtrådar tycks peka mot Rogers skola, Palmlövska gymnasiet. En till synes perfekt miljö, med allt större sprickor i fasaden.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den Fördömde Del 1
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den Fördömde Del 1"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar