Titel:
Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 1
Originaltitel:
Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1
Kategori:
Äventyr
Längd:
2:20
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-04-13
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 1:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 1

Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 1 (2010)

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1

Del ett börjar när Harry, Ron och Hermione, ger sig av på ett riskabelt uppdrag för att försöka hitta och förgöra hemligheten till Voldemorts odödlighet och onska – Horrokruxerna. Alldeles ensamma måste de tre vännerna lita på varandra mer än någonsin förut. Under tiden har trollkarlsvärlden blivit en farlig plats för alla fiender till The Dark Lord. Det fruktade kriget har startat och Voldemorts Dödsätare tar kontroll över Magiministeriet och till och med Hogwarts.. Men det är en person de fortfarande letar efter och det är den mest värdefulla för Voldemort: Harry Potter. Den utvalde har blivit den jagade när Dödsätarna letar efter Harry för att ta honom till Voldemort…levande. Harrys enda hopp är att finna Horrokruxerna innan Voldemort hittar honom. Men när han letar efter ledtrådar upptäcker han en gammal och nästan glömd sägen – legenden om Dödsrelikerna. Och om legenden visar sig vara sann, kan den ge Voldemort den ultimata makten som han så gärna vill ha.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 1
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Harry Potter och Dödsrelikerna - Del 1"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar