Titel:
Iron Master
Originaltitel:
La guerra del ferro
Kategori:
Action
Längd:
1:30
Utgivningsår:
1983
Publicerad:
2011-02-16
Betyg:
Betyg: 2.5 (5.0)Kommentera Iron Master:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Iron Master

Iron Master (1983)

La guerra del ferro

Iron Master är som en muterad korsbefruktning av Kampen om elden och Conan Barbaren gjord av kannibalfilmernas fader. Kort och gott: ett brutalt förhistoriskt äventyr fyllt av grymma grottmän, sexiga stenålderskvinnor och våldsamma svärdfajter! Vuud mördar sin hövding och blir förvisad från byn. Han har oturen att hamna i ett vulkanutbrott men lyckas överleva. I den stelnande lavan hittar han något fantastiskt: en bit järn och ett stycke historia. Det är det allra första svärdet som han har funnit, och med vapnet i hand återvänder han till sin by för att besegra den nye ledaren och erövra världen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Iron Master
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Iron Master"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar