Titel:
Björnbärsstigen - Om Våren och Sommaren
Originaltitel:
Brambly Hedge - The Four Seasons (1/2)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
0:50
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2011-02-16
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Björnbärsstigen - Om Våren och Sommaren:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Björnbärsstigen - Om Våren och Sommaren

Björnbärsstigen - Om Våren och Sommaren (1996)

Brambly Hedge - The Four Seasons (1/2)

Följ med på fyra fantasifyllda äventyr tillsammans med de varmhjärtade skogsmössen på Björnbärsstigen, när Jill Barklems älskade barnbok blir till liv. Under vår, sommar, höst och vinter får vi följa musfamiljens spännande ståhej i skogen. ”Året runt på Björnbärsstigen” är ett måste för alla barn! Vår på Björnbärsstigen: Äntligen har våren kommit, och skogsmössen på Björnbärsstigen firar med en alldeles särskild utflykt. Lille Vilfred fyller nämligen år. Men kloke musen Basil varnar för oväder. Sommar på Björnbärsstigen: Det blir väldigt varmt i de snåriga buskarna på sommaren. Men kärleken spirar ändå. Mejerimusen Poppi är hemligt förälskad i Melmus, men ska de våga fria till varandra innan sommaren är slut?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Björnbärsstigen - Om Våren och Sommaren
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Björnbärsstigen - Om Våren och Sommaren"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar