Titel:
Björnbärsstigen - Om Hösten och Vintern
Originaltitel:
Brambly Hedge - The Four Seasons (2/2)
Kategori:
Barn och familj
Längd:
0:50
Utgivningsår:
1996
Publicerad:
2011-02-16
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera Björnbärsstigen - Om Hösten och Vintern:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Björnbärsstigen - Om Hösten och Vintern

Björnbärsstigen - Om Hösten och Vintern (1996)

Brambly Hedge - The Four Seasons (2/2)

I många generationer har skogsmössen haft sitt hem på Björnbärsstigen - i de täta, snåriga buskarna på anda sidan floden. Följ med in i musfamiljens spännande värld, baserad på en älskad barnbok av Jill Barklem. Höst på Björnbärsstigen: Regnet ligger i luften den sista fina höstdagen. Alla är så upptagna med att ordna inför vintern, att ingen märker att stackars Nyckelblom har försvunnit. Hon har gått vilse i regnet. Vinter på Björnbärsstigen: Det har kommit massor med snö, och lille Vilfred blir överlycklig. På kvällen ska det bli stor fest! Men färden till festen blir inte alldeles lätt, och vinterdagen bjuder på ett oväntat spännande äventyr.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Björnbärsstigen - Om Hösten och Vintern
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Björnbärsstigen - Om Hösten och Vintern"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar