Titel:
Campaigns in the pacific - Avsnitt 7
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:48
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-01-26
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera Campaigns in the pacific - Avsnitt 7:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Campaigns in the pacific - Avsnitt 7

Campaigns in the pacific - Avsnitt 7 (2008)

”Campaigns in the Pacific” skildrar USA:s och de allierades kamp mot de japanska styrkorna i andra världskrigets slutskede. Från slaget om Marshallöarna till bomberna över Hiroshima och Nagasaki, återges med hjälp av autentiskt material från Nationalarkivet i Washington de stora bataljerna och nyckelögonblicken i Stillahavskriget. Se historia skrivas på vatten, i luften och i förrädisk terräng på de många småöar där striderna ägde rum. Återupplev hur Japan med oddsen emot sig parerade attack på attack och in det sista vägrade kapitulera inför den fullfjädrade amerikanska krigsmaskinen.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Campaigns in the pacific - Avsnitt 7
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  19 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Campaigns in the pacific - Avsnitt 7"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar