Titel:
A Century of Warfare - Revolution and Redemption
Originaltitel:
A Century of Warfare - Episode 2
Kategori:
Dokumentär
Längd:
0:56
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-01-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera A Century of Warfare - Revolution and Redemption:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Century of Warfare - Revolution and Redemption

A Century of Warfare - Revolution and Redemption (2008)

A Century of Warfare - Episode 2

1900-talet blev historiens hittills blodigaste sekel. ”A Century of Warfare” redogör med autentiska bilder och detaljrika återberättelser för en rad viktiga skeden som förändrade världsbilden de senaste 100 åren. En världsbild där USA fick en alltmer framträdande roll som krigsnation i och med sin roll i första och andra världskriget, Koreakriget, Vietnam och Gulfkriget. Denna omfattande dokumentär skildrar samtliga av dessa krig och lyfter fram alla de mest dramatiska ögonblicken då allianser slöts, människor offrade sig för sina länder och mörk historia skrevs.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

  1. Headweb

    flash

    9 kr

    Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

  • name

    Vad tycker du om "A Century of Warfare - Revolution and Redemption"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar