Titel:
A Century of Warfare - A Line in the Sand
Originaltitel:
A Century of Warfare - Episode 8
Kategori:
Dokumentär
Längd:
1:00
Utgivningsår:
2008
Publicerad:
2011-01-27
Betyg:
Betyg: 0.0 (5.0)Kommentera A Century of Warfare - A Line in the Sand:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

A Century of Warfare - A Line in the Sand

A Century of Warfare - A Line in the Sand (2008)

A Century of Warfare - Episode 8

1900-talet blev historiens hittills blodigaste sekel. ”A Century of Warfare” redogör med autentiska bilder och detaljrika återberättelser för en rad viktiga skeden som förändrade världsbilden de senaste 100 åren. En världsbild där USA fick en alltmer framträdande roll som krigsnation i och med sin roll i första och andra världskriget, Koreakriget, Vietnam och Gulfkriget. Denna omfattande dokumentär skildrar samtliga av dessa krig och lyfter fram alla de mest dramatiska ögonblicken då allianser slöts, människor offrade sig för sina länder och mörk historia skrevs.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  A Century of Warfare - A Line in the Sand
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  9 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "A Century of Warfare - A Line in the Sand"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar