Titel:
First Squad
Originaltitel:
Fâsuto sukuwaddo
Kategori:
Tecknat och animerat
Längd:
1:09
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-08-10
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera First Squad:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

First Squad

First Squad (2009)

Fâsuto sukuwaddo

Nadya är en mycket speciell 14-årig flicka. Hennes mediala förmågor och det faktum att hon tränats till yrkesmördare gör att hon rekryteras av ryska armen under andra världskriget. Hon blir medlem av FIRST SQUAD – en specialstyrka vars uppgift är att bekämpa övernaturliga krafter. Som enda överlevande efter en brutal attack får hon ett alldeles speciellt uppdrag: att väcka sina kamrater från de döda och kämpa mot Von Wolff – en 700 år gammal ande som väckts till liv av nazisterna för att hjälpa dem till världsherravälde. FIRST SQUAD är en fängslande och actionspäckad animerad film med häpnadsväckande och atmosfäriska bilder från hyllade Studio 4°C (THE ANIMATRIX, HALO: LEGEND).

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  First Squad
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "First Squad"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar