Titel:
En sorts kärlek
Originaltitel:
Stricken
Kategori:
Drama
Längd:
1:48
Utgivningsår:
2009
Publicerad:
2011-05-23
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera En sorts kärlek:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

En sorts kärlek

En sorts kärlek (2009)

Stricken

Stijn tycker sig leva det perfekta livet. Han driver ett eget företag och har en underbar dotter tillsammans med sin vackra fru Carmen. Carmen behöver inte veta om hans tillfälliga kvinnliga bekantskaper. Hans hjärta tillhör henne och livet ska de leva tillsammans, det vet han. Hans idylliska liv rasar samman när Carmen får diagnosen bröstcancer. I början finns Stijn vid hennes sida, men snart blir verkligenheten för mycket för honom och han flyr den genom att inleda en relation med den levnadsglada Rose. Samtidigt som Carmen genomgår den tuffa behandlingen för sin sjukdom lär sig Stijn vad det verkligen betyder att älska.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  En sorts kärlek
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "En sorts kärlek"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar