Titel:
Red Hill
Kategori:
Crime
Längd:
1:33
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-07-20
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Red Hill:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Red Hill

Red Hill (2010)

Shane Cooper är en av de snälla poliserna. En kärleksfull äkta man och blivande far. Tillsammans med sin gravida hustru flyttar han från kaoset i storstan till den lilla byn Red Hill, där de hoppas kunna uppfostra sitt ofödda barn i en lugn och harmonisk miljö. Coopers första dag på jobbet blir en katastrof. Det börjar med att han inte kan hitta sitt vapen och har svårt att komma överens både med chefen och sina nya kollegor. Men detta är bara början. Dagen kommer att bli en blodig mardröm, då en av Red Hills mest fruktade invånare, den vanställda Jimmy Conner återvänder och helvetet bryter lös.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Red Hill
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Red Hill"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar