Titel:
Den objudne gästen
Originaltitel:
A House in the Hills
Kategori:
Thriller
Längd:
1:27
Utgivningsår:
1993
Publicerad:
2011-02-16
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Den objudne gästen:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Den objudne gästen

Den objudne gästen (1993)

A House in the Hills

För att tjäna lite extra pengar nappar den unga skådistalangen Alex (Slater) på erbjudandet att ta hand om ett lyxhus medan ägarna är bortresta. Hon ser fram emot att träna på replikerna till en såpopera i lugn och ro. Men vad hon inte vet är att ett brutalt mord utspelats i grannhuset natten innan.nnPlötsligt gör en skadedjurssanerare, Mickey (Madsen), sin entré för att utföra ett tidigare beställt jobb. Samtidigt får Alex en vild idé att träna på sitt skådespeleri genom att låtsas vara miljonärsfrun.nnEn livsfarlig lek tar sin början. Mickeys uppfattning om "ohyra" som ska utrotas är inte av det normala slaget?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Den objudne gästen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb


 2. Headweb

  Den objudne gästen
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Den objudne gästen"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar