Titel:
Mutant Girls Squad
Originaltitel:
Sentô shôjo: Chi no tekkamen densetsu
Kategori:
Action
Längd:
1:25
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-04-20
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Mutant Girls Squad:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mutant Girls Squad

Mutant Girls Squad (2010)

Sentô shôjo: Chi no tekkamen densetsu

Skolflickan Rin ska precis fylla sexton, men hon utvecklas inte just som vanliga tonåringar. Istället för att förvandlas till en vacker ung dam, muteras hennes arm till en grotesk klo med extremt dödliga krafter. Hon får veta att hon i direkt nedstigande led härrör från en uråldrig klan av mutanter kallad ?Hilko? som leds av den fruktade Kisaragi. Istället för att diskutera smink och oroa sig för pojkar har Rin nu betydligt större tonårsproblem. Tillsammans med ett gäng likasinnade honmonster bildar hon Mutant Girls Squad och tvingas slåss för överlevnad mot den mutantfientliga regeringen. Låt blodet spruta!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mutant Girls Squad
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mutant Girls Squad"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar