Titel:
Michael Clayton
Kategori:
Crime
Längd:
1:59
Utgivningsår:
2007
Publicerad:
2013-04-24
Betyg:
Betyg: 3.5 (5.0)Kommentera Michael Clayton:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Michael Clayton

Michael Clayton (2007)

MICHAEL CLAYTON är en thriller av filmmakarna bakom FIRMAN och ERIN BROKOVICH. Det är berättelsen om en slagen man som försöker fixa det svåraste av allt i sin egen tillvaro och sitt eget liv. Klockan tre på morgonen på ett snöigt Manhattan lyser fortfarande ljusen på en välkänd advokatfirma. I en fängelsecell i Milwaukee beskriver en framstående advokat vad som fick honom att slänga av sig kläderna mitt under ett vittnesmål och förklara sin kärlek till en nittonårig flicka tvärs över rättssalen. På en ödslig landsväg stannar Michael Clayton sin bil vid vägkanten för att ta lite luft. När han gör det, exploderar bilen. Vad är det som sammanlänkar de tre händelserna? Det är Michael Clayton. George Clooney spelar fixaren Michael Clayton. Han är nyskild, har skulder och börjar ogilla sitt arbete att rensa upp advokatbyrån Kenner, Bach & Ledeens allra smutsigaste uppdrag. När han ställs inför sitt livs utmaning gör han något han aldrig gjort förut istället för att mörka det som hänt börjar han att gräva i det.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Michael Clayton
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Michael Clayton"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar