Titel:
Mumintrollet och Kometjakten
Originaltitel:
Moomins and the Comet Chase - SE version
Kategori:
Barn och familj
Längd:
1:14
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-10-06
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Mumintrollet och Kometjakten:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Mumintrollet och Kometjakten

Mumintrollet och Kometjakten (2010)

Moomins and the Comet Chase - SE version

Håll hårt i hatten och glasögonen – kometen kommer! Nu är goda råd dyra för Mumintrollet, Sniff, Snusmumriken, Lilla My, Snorkfröken och alla de andra stornästa, underfundiga mumintrollen. En komet är i rasande fart på väg mot Mumindalen! Mumintrollen samlar en expedition och ger sig av på en farofylld färd mot professorns stjärnobservatorium. Men kommer de att hinna dit i tid? Och kommer de att lyckas rädda alla innan kometen kommer? Njut i fulla drag av den största muminfilmatiseringen någonsin! Där Skandinaviens skådespelarelit står för rösterna och den isländska sångerskan Björk för musiken. När du väl har upptäckt livet i Mumindalen vill du aldrig återvända hem igen!

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Mumintrollet och Kometjakten
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  silverlight visa trailer

  39 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Mumintrollet och Kometjakten"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar