Titel:
The Lake House
Kategori:
Drama
Längd:
1:34
Utgivningsår:
2006
Publicerad:
2011-02-24
Betyg:
Betyg: 4.0 (5.0)Kommentera The Lake House:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

The Lake House

The Lake House (2006)

Läkaren Kate Forster har äntligen hittat kärleken. Det enda problemet är att hon bor i centrala Chicago. Han vid en sjö i en avlägsen förort. Och inte nog med det - hon befinner sig i år 2006. Han i år 2004. Keanu Reeves och Sandra Bullock spelar tillsammans igen för första gången sedan Speed i en berättelse om kärleken som övervinner både tid och rum. Historien börjar när Kate flyttar från sitt fantastiska hus invid en sjö ochlämnar ett meddelande till den som ska ta över efter henne, arkitekten Alex Wyler. De börjar brevväxla och finner snart att de är helt rätt för varandra... och att de, på något sätt, lever två år åtskilda. Kommer de någonsin att kunna träffas? Vad skulle hända om de försökte? The Lake House är en både magisk och tidlös kärlekshistoria.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  The Lake House
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "The Lake House"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar