Titel:
Capricorn One
Kategori:
Thriller
Längd:
1:58
Utgivningsår:
1978
Publicerad:
2011-02-16
Betyg:
Betyg: 3.0 (5.0)Kommentera Capricorn One:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Capricorn One

Capricorn One (1978)

Nedräkningen har börjat. NASA ska just skicka i väg ett bemannat rymdskepp till Mars. Lyckas inte färden kommer regeringens miljardbidrag att dras in. Dessvärre visar det sig att raketen har ett allvarligt fel. Bara sekunder före starten plockas därför astronauterna ut ur kapseln. Snabbt förs de till en hemlig hangar där de tvingas genomföra en fejkad Marslandning framför TV-kamerorna. När deras raket sedan brinner upp under återinträdet till jorden inser de sitt dilemma. NASAs bluff skulle avslöjas om astronauterna kommer tillbaka från de döda. Deras enda chans är den orädde reportern Robert Caulfield. Men kan han undvika NASAs utsända mördare tillräckligt länge för att hinna avslöja den chockerande sanningen..?

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Capricorn One
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Capricorn One"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar