Titel:
Gudar och Människor
Originaltitel:
Des hommes et des dieux
Kategori:
Drama
Längd:
1:57
Utgivningsår:
2010
Publicerad:
2011-05-18
Betyg:
Betyg: 4.5 (5.0)Kommentera Gudar och Människor:

Ditt namn:

Kommentar:

  Addera två + två =  

Kommentarer på Player.se får inte kränka andra personer. Vi förbehåller oss rätten att ta bort eller inte publicera delar av dina kommentarer. Tänk på att hålla en god ton. Alla IP-adresser loggas. Ibland krävs det att en moderator behöver godkänna din kommentar innan den publiceras.

Gudar och Människor

Gudar och Människor (2010)

Des hommes et des dieux

Ett kloster högt uppe i bergen i Maghreb, Algeriet, någon gång i mitten av 90-talet. Åtta franska kristna munkar lever i harmoni med sina muslimska bröder, men våld och terror tar långsamt över regionen. Trots den stadigt växande faran som omger dem blir de allt mer övertygade om att stanna, vad det än må kosta… GUDAR OCH MÄNNISKOR är ett hyllat franskt drama regisserat av Xavier Beauvois, och är baserad på en verklig händelse från ett kristet munkkloster i Algeriet 1996. Filmen vann Cannes Grand Prix vid festivalen i Cannes 2010 och är även utnämt till Frankrikes Oscarbidrag i kategorin Bästa utländska film.

Dela:

Här kan du hyra eller köpa filmen:

 1. Headweb

  Gudar och Människor
  Headweb - Hyrfilm på nätet

  flash visa trailer

  29 kr

  Pris: Headweb
Kommentarer och recensioner: (1)

 • name

  Vad tycker du om "Gudar och Människor"? Här är det fritt fram att kommentera eller skriva en recension av filmen.Skriv en kommentar